Profboard Pro Choppingboard Serie 470

Få mere at vide om vores bistro

PROFBOARD professional | serie370

Udskæringsbrættet og skærebrætterne er lavet af samme højkvalitetsmaterialer som Profboard Professional | Serie 270.

Takket være specielle udsparinger på ryggen kan skære- og skærebrætterne monteres direkte oven på Profboard Professional | Serie 270 bundplade.
Montering af et udskærings- eller skærebræt på dit bundbræt giver en stabil overflade til udskæring eller filetering af store stykker kød og hakning af en række forskellige kød og grøntsager.

Profboard Professional | Serie 370 er 100% dansk fremstillet og materialerne er naturligvis fødevaregodkendte.
Alle materialer, der bruges i udskærings- og skærebrætterne, kan enten genbruges eller bortskaffes på en måde, der ikke skader miljøet.

Udskæringsbræt i 20 mm PEHD (polyethylen high-density) med juicerille. skærebrætter kan enten genbruges eller bortskaffes på en måde, der ikke skader miljøet. Udskæringsbrættet er ideelt til udskæring af varmt kød og stege. Rødt skærebræt i 20 mm PEHD (polyethylen high-density). Skærebrættet giver dig mulighed for at forvandle dit bundbræt til en “snitteklods”, der er velegnet til filetering eller udskæring af store kødstykker. Grønt skærebræt i 20 mm PEHD (polyethylen high-density). Skærebrættet giver dig mulighed for at omdanne dit bundbræt til en “snitteklods”, der er egnet til at hakke en række forskellige grøntsager “på den kinesiske måde”.

Scroll to Top