Produkt info

Tanken bag udvikling af Profboard

Er det muligt at udvikle et skærebræt, som kan bruges til både fisk, kød, grønt og mere, som er fleksibelt og som ikke går på kompromis med hygiejne og fødevare sikkerhed?
Kan vi udvikle et skærebræt der står urokkeligt fast på bordet, som er pladsbesparende og hvor man let kan skifte fra en råvare til en anden? Ja, det var nogle af de spørgsmål, vi stillede os selv i 2006, og som resulterede i designet af vort Profboard skærebræt system. Den dag idag holder vort koncept og design stadig. Profboard produkter bruges på daglig basis af såvel professionelle kokke samt madentusiaster i hele verden, og gør arbejdet med tilberedning af mad sikkert og effektivt.
Profboard produkter er udført i en kvalitet og styrke, som gør at madlavning går op i en højere enhed. Vi går ikke på kompromis med råvarer, og vor investering i moderne og effektivt produktionsapparat, samt dedikerede medarbejdere gør, at vi kan garantere en høj kvalitet og brugsglæde. Den gode kvalitet er årsagen til, at kendte Michelin kokke som Rasmus Kofoed (Geranium), Rasmus Munk (Alchemist) m.fl., bruger Profboard til daglig. Produktionen har fra starten foregået i Danmark og vi følger den unikke Danske design tradition.
Scroll to Top